Yh.
En sitten pidä juhlista. Varsinkaan muiden juhlista.

Keskiviikkona olimme Toukofestissä. Köyhälammella oli ihan hauskaa, syötettiin sorsia, ne olivat aika kesyjä. Ostin metrilakuja ja keräilin kaikkea turhaa moskaa joka paikasta, josta jotain sai.
Ja se inhottava bussikuski ei halunnutkaan pysähtyä Niemisjärvellä, joten pääsin vasta asemalla pois, ja sain sitten soitella äitiä kuskaamaan kotiin sieltä.

Iltabileissä ne tyypit olivat sitten päättäneet alkaa riehua, joku tukehtui oksennukseensa ja joku toinen hyökkäsi järjestysmiehen kimppuun. Ja joku hyppi katolla. Kivaa varmaan.
Meidänkin koulun ysiläiset olivat sitten innostuneet kilistelemään pulloja kotimatkalla bussissa. Kännissä kuin mitkä. Kivaa varmaan.
A ja M olivat sitten saattaneet S:n kotiin, kun eivät uskaltaneet sitä jättää yksin, jos se olisi vaikka sammunut matkalla.

Ja ja. Oli siinä sitten synttäritkin. Muutaman onnittelutekstarin sain, äidiltä ja kummitädiltä lahjan (kummilta oman Silmarillionin! Äidiltä hajuvettä) ja kavereilta halauksia. Ja tänään mummilta vitosen. Jes.

Torstaina siivottiin, jotain kummallisia - eeh - miehiä, jotka olivat nauttineet virvokkeita, käppäili siellä rannassa. Puhuivat sitten poninhäntätytöistä. Siellä oli Jonne Aaronin setäkin. Tai joku, en minä tiedä. En pyytänyt nimmaria.

Perjantaina olin koulun jälkeen S-marketin edessä odottamassa, että äiti ja Sandra tulisivat noutamaan. Sielläkin sitten toikkaroi tällainen mieshenkilö. Romahti johonkin ostoskärryjen sekaan, pääsi jotenkin ylös, törmäsi oveen ja pääsi sitten jotenkin kauppaan.
Olin kirjastossakin. Luin jotain iki-ihanaa SinäMinä -lehteä. Jossain siellä kauneudenhoitopalstalla tai vastaavalla: "Iik, auta! Haluisin mun posket valeenpunasiks mut en tiiä miten ne sais valeenpunasiks. Kerro miten ne sais vaaleenpunasiks?"
...kirjoitusvirheineen kaikkineen jotakuinkin noin. Toinen taas oli mitoiltaan 170/52 ja mielestään "ihan himmee läskikasa". Heipä hei, täällä toinen himmee läskikasa. Tarkalleen samoissa mitoissa siis.

Sitten menimme Markunmäkeen, teimme olevinaan jotain hommia, jäin yöksi sinne. H on mennyt Englantiin, joten nukuin sen sängyssä. Heh. R:n kanssa siellä jotain höpistiin joutavia.
Ja niinpä olin taas viimeisenä kouluaamuna vanhalla tutulla pysäkillä odottamassa bussia. Se oli kivaa.

Aamulla koulussa oli ensimmäiseksi tietenkin se juhla. Olevinaan-juhla. Kuitenkin.Ysit saivat todistuksensa, meinasin vähän hymyillä KH-ykköselle, vaikka se ei edes änkyttänyt kovin kovasti.
Ja no. Sain kolmenkympin stipendin luokan parhaasta keskiarvosta.

Todistus näytti seuraavalta.
Käyttäytyminen ja työskentely 9
Lukuaineet paitsi maantieto 10, englantikin. Jes jes jes.
Maantieto ja loput numerot 9.
Keskiarvo 9,6, parannusta edelliseen.

Mmh. Sitten sain äikänopettajalta ensinnäkin kirjan, jossa on jotain kauheita imeliä kevätajatuksia. Yh. Ja toiseksi sellaisen kirjan, johon voi kirjoittaa. Alkusivulla on päiväys joulukuussa 1993, opettaja on saanut kirjan silloin joltain kaveriltaan. Itsellä ei kyllä olisi ollut pokkaa jakaa sellaisia.
Samaisella äidinkielentunnilla lauloimme myös Daa dirlan dirlan daata koko luokan voimin. Kivaa oli.

Koko todistustenajkotunti oli yhtä itkemistä, S muuttaa pois johonkin Kuopioon enkä näe sitä ikinä ja. Halailin sitten vain kaikkia ja vollotin ihan kympillä. Se ei ollut kovin kivaa, eikä ole vieläkään.
Piti jäädä monnarille, vaihtaa juhlavaatteet päälle ja sitten odottaa siellä että juhla alkaa ja porukat tulevat. Ihan perus yo-juhla se oli, ei mitään erikoista.

Ja sitten mentiin Markunmäkeen juhlimaan ja se oli karseaa ja karkasimme K:n kanssa etuajassa sieltä. Haettiin Raikusta pitsat, tultiinkotiin, syötiin ja alettiin viritellä K:n uutta konetta toimintaan. Sitä ne yrittää tuossa nytkin.

Koska tuota rahaa on nyt yllättävästi sadellut sieltä sun täältä, niin minä sitten lähden sinne Kuopioon L:n ja N:n matkassa ja menen maanantaina shoppailemaan. <3 Jes.

Ja niin. Ei muuta tällä kertaa.