No ei. Ihan mukava päivä olosuhteet huomioon ottaen.

Hyvää J. V. Snellmanin päivää siis itse kullekin. Ei ole kauankaan kun kirjoitin lyhytesseen mokomasta miekkosesta. En kyllä enää muista, mitä siinä luki. Senaattori, kieliasetus, Saima ja Maamiehen ystävä, jotain sellaista ehkä.

Olen kuluttanut päiväni lukemalla maantiedon kokeeseen. 15 kappaletta, vajaa 100 sivua. Latinalainen Amerikka. Vähän Anglo-Amerikkaakin siinä oli, kun jossain kappaleessa puhuttiin Amerikasta yleisesti. Hillittömän iso alue. Epäkiinnostava aihe. Tuh.
Istuin siis kolme tuntia saunassa ja meinasin tukehtua sinne, perin viehättävää. Ja ostin tänään kaksi minisuklaalevyä, koska en olisi selvinnyt ilman. Ne on käteviä, pieniä ja halpoja.

Tänään on päivä harmaa
Päivä räytymisen
Se tarkoittaa, että silloin
Minä olen murheellinen

Hyvin minä olen taas hoidellut
Kaikki tuhmat työt
Mut raskaaksi käy tämä tällainen
Kun kiukuttelee yöt

 - Rölli; Räytymispäivä

Joskus tämä vaan sopii minuun kuin nenä päähän. Näinhän se. Menee.

Sain Return of the King extendedin. Se on... hyvä. Pidän oikeastaan kaikista pidennetyistä kohtauksista. Saruman-kohtaus, Gimlin ja Legolasin ryyppykilpailu (ehkä hiukan paras), se Dimholtin tie (oi ne Aragorn ja Legolas selvittyään ulos luolasta, on ne suloinen pari), Faramir ja Éowyn (ne kanssa sopii kauhean hyvin toisilleen). Ja voi aloin itkeä, kun Éomer näki Éowynin siellä Pelennorin kentällä makaamassa. Se oli surullista.
Ja minä sain sen viidellätoista eurolla.

Se kulissien takana- levy on kanssa hauska. Billy Boyd (Pippin) sekä Sean Bean (Merri) - suloisia herroja ovat. En ihmettele, että osasivat eläytyä hahmoihinsa. Uu ja se Sméagolin toteutus on mielenkiintoinen. Pointsit Andy Serkisille.

Isä aikoi ihan tosissaan asentaa kaikkiin koneisiin lapsilukon, että kone ei toimi kuin kaksi tuntia päivässä. Se ei saa tehdä sitä.

Aloitin taas Sormusten herran. Tosin aloitin sen (yllätys) suoraan Kuninkaan paluusta, mutta luen sen jälkeen sitten muutkin.

Hämäävää, miten voikin sää vaihdella näin. Pari päivää voi olla lämmintä yli 20 astetta - ja sitten, niin kuin nyt, se muuttuu alle kymmeneksi ja älyttömäksi tuuleksi. Palelsi. Jossain vaiheessa olisi varmaan voinut olla lämminkin, mutta se uskomaton tuuli...
Henna on mursi perjantaina jalkansa portaissa. Siinä on joko hiusmurtuma tai murtuma, terveyskeskuksemme surkeat lääkärit eivät osanneet sitä vielä kertoa. Kaikki sitten tänään halusivat väkisin kokeilla niitä sauvoja, ja hyvä etteivät menneet rikki. Ja yhdellä pojallakin oli jalka paketissa. Hurjaa.

Kotsantunnilla oli tänään taas jälleen saksalaisia vaihto-oppilaita vierailemassa. Nämä olivat ärsyttävämpiä kuin ne edelliset, eivät osanneet tehdä eivätkä puhua mitään. Mutta ei se mitään. Ja opettaja tahtoi väkisin pitää sen ensimmäisen tunnin teoriaa, vaikka saksalaiset olivat siellä. Ne sitten vain istuivat ja tylsistyivät, kun opettaja selitti meille suomeksi jotain turhanpäiväistä. Ja meillä oli vähintään yhtä tylsää kuin niillä.

Mutta minusta on tullut oikeastaan aika ahkera tässä lähiaikoina. Olen tehnyt vaikka mitä. Sitä paitsi kirjoitin kaktusfobia.orgin minätekstinikin melkein kokonaan uusiksi sunnuntai-iltana.

Ja jääkiekkoa. En ala selittää siitä tässä enää. Tämä paisuisi, eikä ketään kiinnostaisi. Mutta sen minä sanon, että heittäkää nyt hyvät ihmiset se Olli Jokinen ulos joukkueesta. Ja Koivut rocks.

Semmoista. Terveisiä.

...15 aamua! Alle kolme viikkoa! Alle kaksi viikkoa oikeaa koulua! Toukofest! Pesäpalloturnaus! Ylioppilasjuhlat! Huomenna maantiedon koe, keskiviikkona fysiikan koe - ja muita ei ole tiedossa! *éomermainen hiaa-äännähdys*